Jan Luijkenstraat 29, Amsterdam

Omschrijving

Het gebouw:
Geheel pand met tuin uit 1902 in “Berlagiaanse stijl” gelegen in het “Museumkwartier” in Amsterdam Zuid nabij de P.C. Hooftstraat, het Vondelpark en het Rijksmuseum. Het object is ca. 550 m² groot verdeeld over 5 bouwlagen heeft een tuin en diverse balkons aan voor- en achterzijde. De locatie heeft een “maatschappelijke” bestemming.

Locatie:
De Jan Luijkenstraat is een levendige straat in het “Museumkwartier” in Amsterdam Zuid. Nummer 29 is gelegen op het stuk tussen de Honthorststraat en de van de Veldestraat. De omgeving staat bekend om de vele musea, winkels hotels welke zich in de directe nabijheid van het object bevinden.

Bereikbaarheid:
Auto
Het gebouw is uitstekend te bereiken met de auto via de ring A10, afslagen S106, S108 en S109.

Openbaarvervoer
Het gebouw is per openbaar vervoer uitstekend te bereiken, op loopafstand zijn haltes gelegen van de tramlijnen 2, 5 en 12 en buslijnen 357, 357 en 397.

Ruimte:
Ca. 550 m², verdeeld over 5 bouwlagen (souterrain, beletage en 1e t/m 3e verdieping).
Aan de achterzijde van het object is een tuin gelegen.

Parkeren
Betaald parkeren in openbaar gebied.

Huurprijs:
€ 165.000,- per jaar te vermeerderen met BTW.

Servicekosten:
Gas, elektra, water, internet op naam van en voor rekening van huurder.

Opleveringsniveau:
Het gehuurde is in gebruik geweest als kinderdagverblijf en school. Verhuurder treedt graag in overleg met huurder om het opleverniveau nader te bespreken.

Huuringangsdatum:
In overleg (op korte termijn).

Huurtermijn:
Minimaal 5 jaar.

Opzegtermijn:
Tenminste 12 maanden voor het einde van een huurtermijn.

Huurprijsbetaling:
Per kwartaal bij vooruitbetaling te voldoen een bedrag ter grootte van 3 maanden huur en servicekosten, beide bedragen te vermeerderen met BTW.

Zekerheidsstelling:
Huurder dient een bankgarantie te stellen ter grootte van tenminste 3 maanden huur en servicekosten, beide bedragen te vermeerderen met BTW.

Huurovereenkomst:
Volgens het model van verhuurder, welk model gebaseerd is op de huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a volgens het ROZ model 2015.

BTW:
Over de huurprijs en servicekosten wordt BTW in rekening gebracht. Bij het vaststellen van de huurprijzen is ervan uitgegaan dat de huurder voor minimaal 90% BTW belaste prestaties in het gehuurde verricht.

Voorbehoud:
Deze informatie is geheel vrijblijvend en houdt slechts een uitnodiging in tot het doen van een voorstel. Een overeenkomst kan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke instemming door onze opdrachtgever.